![Hong Kong-style roast pork belly Hong Kong-style roast pork belly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5ED46D06-93CB-48AB-9B6D-D99FF77702A7/Derivates/28ef82de-67b1-49e0-bd5d-b8ee9d558f53.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Protein
- 75.1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 61.8 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 3510.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Char siew sauce
10 min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Sticky drumettes
2h 45 phút
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min