
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g beef bones pre-cut into pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 1 stalk fresh lemongrass white part only, cut into halves
- 2 star anise
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 whole cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp sea salt to taste
- 2 pinches ground white pepper to taste
- 300 - 350 g flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)
- boiling water for soaking
- 100 g beef fillet partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thick)
- 100 g pork fillet partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thick)
- 100 g skinless chicken breast fillet partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil leaves only, to serve
- 100 g bean sprouts to serve
- 1 - 2 long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 limes cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 495.6 kcal / 2081.7 kJ
- Protein
- 35.9 g
- Yağ
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Lif
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Sodyum
- 1549 mg