Gluten free pasta
TM6 TM5 TM31

Gluten free pasta

4.4 (9 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g lupin flour (see Tips)
  • 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 2 tsp salt
  • 2 eggs
  • 60 g water, plus extra for boiling

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1020.4 kJ / 243 kcal
Protein
20.6 g
Karbonhidrat
44.5 g
Yağ
5.6 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Lif
8.9 g
Sodyum
613.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler