Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free pasta
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
613.7 mg
Protein
20.6 g
Kalori
1020.4 kJ /
243 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
8.9 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
44.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Crème brûlée
7sa
Béarnaise sauce
10 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Béchamel sauce
20 dk
Baguette
3sa 45 dk
Gluten free chicken and leek pies
3sa 20 dk
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Gluten free scones
30 dk
Almond thins
25 dk
Orange, hazelnut and coconut balls
2sa 10 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
Hommus dip
5 dk