Gluten free pasta

4.4 9 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water plus extra for boiling
    60 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 613.7 mg
Protein 20.6 g
Kalori 1020.4 kJ / 243 kcal
Yağ 5.6 g
Lif 8.9 g
Doymuş Yağ 1.4 g
Karbonhidrat 44.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...