![Gluten free pasta Gluten free pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D037396-7F14-47DB-8528-7FA4254F12C9/Derivates/D51C7640-6007-411E-BE8E-867C2D00CBD3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 60 g water, plus extra for boiling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1020.4 kJ / 243 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 613.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten free plain flour
5 Min
Custard
10 min
Béchamel sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free self-raising flour
10 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Gluten free scones
30 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Crème brûlée
7 Std.
Chicken velouté meal
40 min