Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free pasta
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
613.7 mg
Protein
20.6 g
Kalori
1020.4 kJ /
243 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
8.9 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
44.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Béarnaise sauce
10 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Chicken velouté meal
40 dk
Quick fruit sorbet
10 dk
Hommus dip
5 dk
Lemon tart
2sa 15 dk
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Gluten free scones
30 dk
Gluten free pizza base
35 dk
Gluten free sausage rolls
2sa 5 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
Gluten free gingerbread cookies
2sa 35 dk