Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1382.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wonton soup
1h
Pork san choy bau
25min
Curry laksa
45 min
Miso salmon broth
40 min
Thai beef salad with noodles
1h
Thai noodle and seafood salad
50min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Pork belly ramen
4h 10min
Wonton soup (pork)
45 min