Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 64.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1j 30 menit
Polenta
1j
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Tasca di vitello ripiena
1j 20 menit
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Sciatt
1j
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Crespelle alla valdostana
2j
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2j 10 menit
Cassoeula
1j 25 menit
Pizzoccheri
50 menit
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min