Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 64.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30min
Polenta
1 godz.
Pizzoccheri
50 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Panissa vercellese
35 min
Sciatt
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di polenta
25 min