Panissa vercellese
TM5 TM6

Panissa vercellese

4.0 (14 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 scalogno a pezzi
  • 50 g di burro a pezzi
  • 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino rosso Barbera
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
2221 kJ / 531 kcal
Protein
15.4 g
Karbonhidrat
75.1 g
Yağ
17.9 g
Doymuş Yağ
4.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler