Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Cocotte persi pien
1 Std.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Risotto al Barolo
30 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2 Std.