Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, lavati e interi
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 300 g di carne di manzo lessa avanzante
- 50 g di salsiccia cruda, senza pelle
- 50 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e ben strizzato
- 2 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Polpette classiche
1h
Salamelle con le verze
1h 5min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55 min.
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Torta paesana
1h 10min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Pesce finto
7h 5 min
Pizzoccheri
50 Min