Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, lavati e interi
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 300 g di carne di manzo lessa avanzante
- 50 g di salsiccia cruda, senza pelle
- 50 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e ben strizzato
- 2 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10 min
Costine in umido
1h 20min
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Mondeghili
40 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Minestra imbottita
1 Std. 30 Min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Pisarei e faśö
35 Min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min