Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1725.8 kJ / 412.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 400.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schiacciata fiorentina
50 min
Castagnaccio
1h
Pici all'aglione
1h 25 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pappa al pomodoro
35 min
Lampredotto
1h 20 min
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7h
Crostini con crema di milza
1h
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Paté di fegatini
30 min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min