Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 380 g dunkles Bier, malzig (z. B. Doppelbock) und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 2 ½ TL Salz
-
10
g Ahornsirup
veya 10 g Zuckerrübensirup - 20 g Butter
- 1 TL Brotgewürz (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 788 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Graubrot
2 Std.
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Joghurtkruste
3 Std.
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min