Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon
- 50 g de beurre
- 550 g de blancs de poireau
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., et 2 c. à soupe (25 g) pour les poireaux
- 4 cuisses de chapon pas trop grosses
- 120 g de riesling
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs (MaÏzena) délayée dans 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2690 kJ / 645 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Crabes farcis
1 Std. 15 Min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45min
Pintade au chou
1h 10 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min