Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet de dinde en croûte sauce forestière
1hod. 40min
Lapin marengo
1h
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 dk
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Caille aux raisins
45min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min