Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Alicuit de canard
1h
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Paupiettes de veau aux olives
50 min
Poulet rôti farci
1 Std. 50 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Parmentier d'agneau
2h 5min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Feuilleté de poisson aux vapeurs d'agrumes
1h
Paupiette de veau à l'orange
1h 15 min