Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Langoustines au basilic
30min
Truite farcie au maroilles
1h
Palourdes et amandes farcies
40min
Mignons de porc à l'époisses
1h 15 phút
Langoustines sauce au whisky
1h 10 phút
Filets de merlan en papillote de poireau
45min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Lapin à la moutarde
1h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min