Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de lapin
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 branches de thym frais
- 700 g d'eau
- 12 gousses d'ail, non pelées
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles, coupées en deux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1sa
Coq au vin
9 godz. 40 min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Caille aux raisins
45 λεπτ.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à la citronnelle en papillote
1sa 10 dk
Lapin à la provençale
1sa
Rôti de veau et haricots verts
1sa
Lapin à la moutarde
1sa
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1sa 10 dk