Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salamelle, a tocchetti (2 cm circa)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di uva nera
- 250 g di uva
- 1 cucchiaino di amido di mais
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2456 kJ / 587 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 45.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla birra
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Risotto allo Champagne
25 min
Sformatini al cotechino
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 Min
Trota mimosa
35 Min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Spaghetti al vino rosso
30 Min