Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Alici alla Reggina
45min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2 godz. 20 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari cipolle e patate
50min
Baccalà alla ligure
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Calamari alla napoletana
40min