Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà, patate e funghi
45min
Seppie in zimino
40min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici ripiene
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Triglie in salsa piccante
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.