Smoked salmon and preserved lemon choux buns

Smoked salmon and preserved lemon choux buns

3.4 8 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
12 pieces

Malzemeler

Salmon and ricotta filling
  • ricotta
    200 g
  • preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
    1 ½ pieces
  • smoked salmon
    100 g
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice
    1 tbsp
Choux pastry
  • water
    125 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • salt
    1 pinch
  • plain flour
    75 g
  • eggs
    2
  • nigella seeds for sprinkling
  • egg lightly beaten
    1
Assembly
  • smoked salmon cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • fresh dill for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Protein 8.1 g
Kalori 530.7 kJ / 126.4 kcal
Yağ 8.1 g
Lif 0.4 g
Karbonhidrat 5.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...