Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon and ricotta filling
- 100 g smoked salmon
- 200 g ricotta
- 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- ground black pepper, to taste
Choux pastry
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 75 g plain flour
- 1 pinch salt
- 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
- nigella seeds, for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
- fresh dill, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 530.7 kJ / 126.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
10min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Parmesan gelato
4h 30min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Profiteroles
2h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Cheese soufflés
30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Duck and cherry salad
45 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h