Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon and ricotta filling
- 100 g smoked salmon
- 200 g ricotta
- 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- ground black pepper, to taste
Choux pastry
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 75 g plain flour
- 1 pinch salt
- 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
- nigella seeds, for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
- fresh dill, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 530.7 kJ / 126.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Wasabi mayonnaise
10 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min