Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 136.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Brandy cream
15min
Brandy butter
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Mango cheesecake
6h 35min
Classic zabaglione
15min
Cheese soufflés
30min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min