![Poached salmon and beetroot blinis Poached salmon and beetroot blinis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EA36353-5187-40F7-9D57-87E54557307D/Derivates/2C693B1F-9277-4162-8DF7-26B5F43A8A77.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 136.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scallops with pea purée
25 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Brandy butter
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Béchamel sauce
20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min