
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 350 g fresh skinless, boneless salmon fillets
- 100 g raw beetroot peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 1 lemon juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt plus extra to season
- olive oil spray for frying
- sprig fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 85.4 kcal / 358.6 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Yağ
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Sodyum
- 136.1 mg