Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 136.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Classic lemon tart
3h 10min
Lemon Tart
4h 30min
Chocolate fondants
30min
Wasabi mayonnaise
10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Gin and lime pie
3h 10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Meringues
5h