Cihazlar ve Aksesuarlar
Brioche fruit tarts
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa
18 portions
Malzemeler
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
237.7 mg
Protein
6.5 g
Kalori
1076.7 kJ /
256.4 kcal
Yağ
10.6 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
6.1 g
Karbonhidrat
32.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Angel cake
5sa 15 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Fraisier sponge
30sa
Gougère puffs with salmon mousse
25sa 35 dk
Beetroot and avocado eggs
88sa
Paris Brest
6sa 40 dk
Granini slice
2sa 15 dk
Spanish flan
7sa 55 dk
Fresh Fruit Tarts
7sa 5 dk
Apricot Danish slice
40 dk
Spiced cherry brioche wreath
2sa 20 dk
Milk bread (Challah)
2sa 20 dk