![Brioche fruit tarts Brioche fruit tarts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/070ACEB6-44AE-4E6A-A256-BC2AB047E403/Derivates/b23c16a3-9ebe-435b-9550-2f0f426aa6e8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 237.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Polish doughnuts
2h 30min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35 min
Moroccan bundt
1h 20min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Black forest cake
5h
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Pear and chocolate frangipane
2h
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Portuguese-style custard tarts
40min