Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 237.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic lemon tart
3h 10min
Choux pastry
2 Std.
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Chocolate mousse soufflés
55min
Lemon meringue pie
3h
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Mini lemon curd tarts
2h 20 min
Profiteroles
2 Std.
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min