Cihazlar ve Aksesuarlar
Brioche fruit tarts
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa
18 portions
Malzemeler
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
237.7 mg
Protein
6.5 g
Kalori
1076.7 kJ /
256.4 kcal
Yağ
10.6 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
6.1 g
Karbonhidrat
32.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Panforte
1 Std. 30 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Choux pastry
1 Std.
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Almond and pear tart
40 Min
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Spanish flan
7 Std. 55 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.