Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1220 g su
- 300 g bal kabağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 yk sızma zeytinyağı
- ¾ - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber, toz
- 30 g soğan
-
100
g domuz bacon, dilimlenmiş (2 cm)
veya füme dil, parçalara bölünmüş (4 cm) - 40 g tereyağı
- 320 g Arborio pirinci
- 60 g beyaz şarap, sek
-
1
yk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için) -
60
g bezelye, dondurulmuş
veya 60 g bezelye, taze - maydanoz yaprağı, süslemek için
- Parmesan peyniri, traşlanmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Somon Tartar
10min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Sıcak Şarap
15min
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Mantarlı Risotto
40min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Domatesli Risotto
30min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min