Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1220 g su
- 300 g bal kabağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 yk sızma zeytinyağı
- ¾ - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber, toz
- 30 g soğan
-
100
g domuz bacon, dilimlenmiş (2 cm)
veya füme dil, parçalara bölünmüş (4 cm) - 40 g tereyağı
- 320 g Arborio pirinci
- 60 g beyaz şarap, sek
-
1
yk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için) -
60
g bezelye, dondurulmuş
veya 60 g bezelye, taze - maydanoz yaprağı, süslemek için
- Parmesan peyniri, traşlanmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Sabayon
15 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 Std. 15 Min
Hindistan Cevizli ve Mangolu Frozen Limonata
5 min
Chai Tea Latte Tozu
15 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Sebze Bulyon
1h
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Bal Kabağı Çorbası
35min