Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
veya 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 725 kJ / 173 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto à la betterave
30min
Risotto au potiron
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min