Cihazlar ve Aksesuarlar
Mongolian lamb hot pot
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1157.5 mg
Protein
33.1 g
Kalori
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Yağ
22.3 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
5.7 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meat stock paste
45 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Pork san choy bau
25 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min