Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 508.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous tahini bowl
30min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Salmon and fennel risotto
30min
Eggplant with burghul
55 min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min