Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 508.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked pumpkin and beef stew
3h
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna valoración
Hunters' stew
1 Std.
Seafood panzanella
1 Std.
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración