![Rape en salsa de puerros al azafrán Rape en salsa de puerros al azafrán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F50C54F7-F2EF-4B9E-8F80-2E68E4EAA19B/Derivates/1f2c58e8-1887-4236-84c5-03a8da63f948.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (isteğe bağlı)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 2 huevos envueltos en film transparente
- 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
-
20 - 30
g de mantequilla
veya 20 g de aceite de oliva - 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1300 kJ / 311 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza a la koskera
45min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Rape al oporto
50 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45min