Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste, rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange, klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Garnelen Bhuna
30min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Chicken Jalfrezi
1h
Beef Madras
1h 30min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Chicken Saag
50min
Kofta Curry
1h 10min