Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste, rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange, klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 λεπτ.
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.