Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste, rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange, klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meeresfrüchte Korma
40 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 godz. 10 min
Paneer
5h 30min
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Curry Madras (Gewürzmischung)
5min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Kashmiri Reis
30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Chicken Saag
50min