Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 180 g Saure Sahne
- 80 g Tomaten-Ketchup
- 2 TL Worcester-Sauce
- 20 g Weinbrand
- 30 g Pflanzenöl
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz
- 40 g Orangensaft
- 40 g Zitronensaft
- 500 g Wasser
- 600 g Spargel, grün, in Stücken (4 cm)
- 18 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält
- 2 EL Butter, in Flöckchen
- 400 g Papaya, in Stücken (1 cm)
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1200 kJ / 287 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Andalusische Fischsuppe
50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Spargel-Mango-Salat
35min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Garnelen-Chili
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Tagine mit Seeteufel
1h
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min