Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischcurry
55min
Meeresfrüchte Korma
40min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Coq au vin
2 Std.
Meeresfrüchte Korma
40min
Karibische Paella aus dem Ofen
1sa 10 dk
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Kerala Fisch Curry
30min
Rotes Fisch-Curry
30min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min