Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meeresfrüchte Korma
40 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1hod. 15min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Jungli Laal Maas
5h
Garnelen Bhuna
30 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1hod.
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1h 10 min