Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Jungli Laal Maas
5h
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min