Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kochstück
- 125 g Milch
- 25 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Hauptteig
- 245 g Milch, kalt
- 500 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 10 g frische Hefe
-
70
g Rohrohrzucker
veya 70 g brauner Zucker - 50 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 132 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelmäuse
2 godz. 30 min
Hefezopf
2 godz. 30 min
Dinkelweckerl
23h 40min
Laugenecken
3 Std.
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Erdäpfelpolster
14sa 40 dk
Süße Knöpfe
2 Std. 45 Min
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Müsliweckerl
15h 30min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Rosinenbrötchen
2 godz. 30 min
Hefezopf "Take five"
2 godz. 20 min