Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheiben
- Kalori
- 436 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatta
17h
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Toastbrot
16h
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min