Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Bio-Orangen (je nach Größe)
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 25 g Knoblauchzehen
- 110 g Vollrohrzucker
- 100 g Sojasauce
-
50
g Mirin (Reiswein)
veya 50 g Sake - 100 g Olivenöl
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, in feinen Streifen
- 8 Thunfischsteaks, frisch (ca. 1200 g)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Bouillabaisse
1h
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 godz. 30 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min