Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Bio-Orangen (je nach Größe)
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 25 g Knoblauchzehen
- 110 g Vollrohrzucker
- 100 g Sojasauce
-
50
g Mirin (Reiswein)
veya 50 g Sake - 100 g Olivenöl
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, in feinen Streifen
- 8 Thunfischsteaks, frisch (ca. 1200 g)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min