Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 2 cm)
- 250 g Reis, parboiled
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Harissa-Paste (isteğe bağlı)
- 1 TL Tabasco (optional)
- 1 EL Worcester-Sauce
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Muskat
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bacon, in Scheiben, in Streifen (0,5 x 3 cm)
- 500 g Fischfond
- 300 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2907 kJ / 696 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelen-Curry
25 min
Shrimp Creole
40min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1u.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1u.
Garnelencurry
35min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Garnelen Bhuna
30 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min