Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 100 g natives Olivenöl extra
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen und zarte Stängel
- 10 - 12 Basilikumblätter, frisch
- 10 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 frische rote Chilischote, halbiert, entkernt (z. B. Jalapeño)
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Rotweinessig
Steaks und Fertigstellung
- 4 Paradeiser
- Rucola, nach Geschmack
- 3 Rib-Eye Steaks (ca. 600 g, vom Rostbraten), ca. 3 cm dick
- 4 Pitabrote (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3464 kJ / 826 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken-Ceasar-Salad
2h
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Roastbeef-Burger mit Kürbishummus und Rucola
1h 35min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Scallops & Pea Puree
20 min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Rindfleisch-Burger mit Ziegenkäse und Zwiebelchutney
1 Std. 40 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Pulled-Chicken-Burger
1 Std. 10 Min
Brioche Burger Buns
3h