Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, je nach Geschmack
- 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- ½ Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst
veya 40 g Zitronensaft, frisch gepresst, frisch gepresst, - ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Garnelen mit Schale)
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
veya 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchel, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 691 mg
Alternatif tarifler
Garnelensalat
25 min
Nizza-Salat
40min
Seeteufel in Sauce
1h
Hähnchen mit warmem Kartoffelsalat
55min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1h 40min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25min