Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, je nach Geschmack
- 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- ½ Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst
veya 40 g Zitronensaft, frisch gepresst, frisch gepresst, - ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Garnelen mit Schale)
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
veya 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchel, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 691 mg
Alternatif tarifler
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min