Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (isteğe bağlı)
Kokos-Teriyaki-Sauce
- 100 g Kokosmilch
- 50 g Teriyaki-Sauce, selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
Gebackenes Thunfisch-Tatar
- 300 g Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 10 g Sesamöl, geröstet
-
1
TL Sesam, hell und schwarz gemischt
veya 1 TL Sesam, hell - ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- neutrales Öl zum Frittieren
- ¾ Nori-Blatt
- Mehl zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 6098 kJ / 1456 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Salsa Verde
10 min
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Garnelenchips
35min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30min
Teriyaki-Lachs
40min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min