Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kokos-Roti
- 160 g Kokosraspeln
- 250 g Wasser, heiß
- 350 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 EL Öl
- 20 g Wasser, lauwarm
Rindfleisch-Curry
- 750 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 1 ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Fenchelsamen
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Stück Ingwer, frisch (1 cm), in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 8 Curryblätter, getrocknet
- 2 EL Weißweinessig
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 270 g Kokoscreme
- Öl zum Braten
- 1 EL Ghee
- 1 Limette, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Chicken Korma
45 Min
Cremiges Hähnchen-Curry
30 Min
Jungli Laal Maas
5 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Chicken Saag
50 Min
Tikka-Paste
1h
Chicken Tikka Masala
45 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Chicken Tikka
3 Std. 30 Min