Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 4 dentes de alho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 20 g vinho branco
- 300 g água
- 1 c. sopa de alecrim
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 300 g abóbora cortada em cubos
- 250 g arroz p/ risoto
- 30 g requeijão (até 30% de gordura)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto verde com salmão
45 min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Arroz com salmão a vapor
30 min
Risoto à alentejana
30 min
Salmão com risoto de funcho
25 min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 Std. 20 Min
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min