Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte, halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie, in schrägen Stücken (2 cm)
veya 400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1872 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 Min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1sa 40 dk
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.