Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL Korianderkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Stücken (3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in Scheiben
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Honig
- 15 g Ketjap Manis
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 10 g Sojasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2793 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1u.
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3u. 40min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Süß-saure Garnelen
1u.
Hähnchen Teriyaki
2u.
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Hähnchen Teriyaki
2u.
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1u.
Schweinefleisch Vindaloo
4h