Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Rindfleisch, TK, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 - 3 EL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g neutrales Öl
- 300 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 300 g Sojabohnensprossen
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 886 kJ / 212 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Pekingsuppe
45min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h