Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL Korianderkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Stücken (3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in Scheiben
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Honig
- 15 g Ketjap Manis
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 10 g Sojasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2793 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 godz. 40 min
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Slow Cooking Beef Madras
3h
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min