Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL Korianderkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Stücken (3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in Scheiben
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Honig
- 15 g Ketjap Manis
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 10 g Sojasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2793 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen Teriyaki
2h
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1h 30min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1sa 40 dk
Slow Cooking Beef Madras
3h
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3sa 10 dk