Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 20 g Sojasauce
- 20 g Speisestärke
- 10 g Wasser
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Würfeln (1 cm), siehe Tipp
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 20 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (1 cm)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 1 Peperoni, rot, in Ringen (5 mm)
- 100 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 15 g Reiswein (Mirin)
- 20 g Balsamico, rot
- 10 g Zucker
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 100 g Salatgurke, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pekingsuppe
45min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min