Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g neutrales Öl
- 5 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Udon-Nudeln, TK (siehe Tipp)
- 200 g Papaya, in Würfeln (3 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2105 kJ / 503 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1sa
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 godz. 40 min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 godz. 30 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1sa
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1sa
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 dk
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min