Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 - 4 Peperoni, rot, siehe Tipp (isteğe bağlı)
- 30 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz, siehe Tipp (isteğe bağlı)
- 120 g Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
-
600
g Hähnchenunterschenkel
veya 600 g Hähnchenflügel - 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 20 g Sojasauce
- 1 TL Salz
- 20 g Zucker
- 450 g Tomaten, geachtelt
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Paprika, gemischt, in Stücken (3 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Scharfe-Hühnersuppe
1 godz. 15 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 godz. 10 min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1 Std.
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.