Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 53 g
Alternatif tarifler
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2j 15 menit
Mushroom Wellingtons
2h 30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45 min
Mushroom pie
1h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h