Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 53 g
Alternatif tarifler
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil moussaka
2h 20min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Aubergine and Tomato Pasta
45min