Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Pasta alla Norma
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h