Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
- 520 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
-
20
g Schmalz
veya 20 g Öl - 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 250 g Natronlauge (siehe Tipp)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Schalotten anbraten
25 min.
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Walnuss-Krokant
1 godz. 30 min
Schweinebauch anbraten
15 Min
Naturjoghurt
12h
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Süße Knöpfe
2sa 45 dk
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Kaisersemmeln
15hod. 45min
Brioche Kipferl
2 godz. 10 min
Zwiebeln anbraten
25 min.