Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
- 520 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
-
20
g Schmalz
veya 20 g Öl - 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 250 g Natronlauge (siehe Tipp)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Kaisersemmeln
15h 45min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17h 15min
Frühstückskipferl
17h 15min
Coconut-Bars
4h 15min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Bier-Ähren
14h
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Brot Venezia
17h 10min
Laugenecken
3h
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min