Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 450 g Rote Bete, klein
- 20 g Rapskernöl und 1 EL zum Braten
- 250 g Halloumi, in Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 30 g Weißweinessig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1470 kJ / 350 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 godz. 30 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1u.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1u.
Forelle mit Linsensalat
1 Std. 15 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min