Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry zum Würzen
- 700 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 8.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2hod.
Tobago Fisch-Hotpot
40 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Kerala Fisch Curry
30 min
Kokoseintopf
50min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1hod. 15min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min