Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry zum Würzen
- 700 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 8.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45min
Meeresfrüchte Korma
40min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Kichererbsen-Curry mit Krebsfleisch
45min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Meeresfrüchte Korma
40min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Kokoseintopf
50min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min