Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Tomaten-Cocktail
30 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Gazpacho
20 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min