Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Calvados-Sorbet
5 Std. 30 Min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6u.
Gazpacho
20 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 Min
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Vichysoisse
3 Std.
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Gazpacho Andalusia
40 min