Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione
15min
Gazpacho
20 Min
Gazpacho Andalusia
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Grünspargel-Laksa
30min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.