Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sesampesto
10min
Balsamico-Schalotten
19 Std.
Salsa Verde
10min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10 min
Caponata Siciliana
30 min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25min
Auberginenpüree
1sa 30 dk
Saibling mit Artischocken
40 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Gemüsefüllung für Samosas
30 min
Tabouleh mit Aprikosen
35 min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10 min