Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quitten-Tarte-Tatin
2j
Creolischer Coleslaw
2h 10min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Pissaladière
1h 20min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20min
Auberginenpüree
30min
Frittata italiana
20min
Gurken-Minz-Raita
25min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min