Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 8 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Schalotten, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Dijon-Senf
- 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Rotweinessig
- 50 g Zuckerrübensirup
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- 12 Scheiben Roastbeef, gebraten, dünn aufgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 11.2 g
Alternatif tarifler
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1hod.
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1hod.
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min