Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 4 EL Öl
- 1 TL Zucker
- 60 g Austernsauce
- 30 g Sherry, trocken
- 120 g Hühnerfond
- 1 TL Speisestärke, in wenig kaltem Wasser aufgelöst
- 16 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (à ca. 40 g)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Butter
- 150 g Erbsen, TK
- 200 g Meeresspargel (Queller)
- 2 Spritzer Limettensaft
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in dünnen Scheiben, in kaltem Wasser eingeweicht
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Thai-Basilikum, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1723 kJ / 411 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1u.
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Garnelen Curry
30 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1u.
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1u.
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Penne mit Muscheln
1j 5 menit